Beoordelingen van De Pieper Utrecht

Recente recensies van De Pieper Utrecht

5 sterren na 37 reviews

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste friet van Utrecht en supersnelle bezorging.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging supersnel. Heerlijke frietjes! Burger lekker, maar mag van mij met wat minder saus en evt de optie voor volkoren broodje

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goed op temperatuur en fijne service! Alsof je thuis uit eten bent!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was erg lekker, maar het was veel te veel (eerder voor 3-4 personen dan voor 2). Burger en kipnuggets waren oké. Bezorging was prima binnen de aangegeven tijd en alles was nog goed warm.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect weer

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Het enige puntje voor verbetering is de hoeveelheid saus die je krijgt.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Satésaus is wel erg zout, wel erg lekker trouwens

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté met malse kip! Uiteraard superrrrrrfriet en snel bezorgd :-)

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker! Super snel bezorgd en de bezorger was erg vriendelijk. Ik raad mensen echt aan om hier te bestellen want niet alleen was het eten nog echt warm de friet was ook nog knapperig. Iets waar veel bezorg restaurants van kunnen leren!!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle (en vriendelijke) bezorging van de lekkerste frietjes van de stad

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling verwisseld met die van iemand anders. Binnen 5 minuten werd er omgewisseld, maar dat leek me in deze tijd geen goed idee, de bestelling had, in ieder geval bij ons, al open op tafel gestaan. Na een telefoontje naar de Pieper werd snel een nieuwe bestelling klaargemaakt en ongeveer 15 min later geleverd. Goed opgelost, en als bonus een kortingsbon en een gratis frites voor de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende knapperige verse friet en geweldig lekker stoofvlees! Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds wij achter de pieper zijn gekomen, bestellen wij onze burger nergens anders. Zowel de hamburger als kipburger zijn aan te raden (icm de piepersaus). Laatste bestelling wilden wij graag een kipburger met bacon, werd zonder te vragen geregeld.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was enorm lekker de patat en zelf gemaakte sausjes zijn geweldig!! Vriendelijke bezorger en was ook nog een snel! Toppers, bestel hier altijd!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke friet!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere frietjes! Niet goedkoop maar het is het geld waard. De kipnuggets zijn lekker maar eigenlijk net iets te crunchy. Bezorging was top: ik had een verkeerd adres ingetypt. Daar werd meteen na de order netjes over gebeld en direct daarna kwam de bestelling al.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

By far de beste patat van de stad. Snacks zijn ook van topkwaliteit. Meerdere biologische en vegetarische keuzes. Echt super!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren heerlijk. Op de juiste wijze krokant. Ook de burger was van de juiste kwaliteit en rijk belegd. Het enige jammere was dat ik een coca cola zero besteld had en een original kreeg. Maar dat deed niets af aan de kwaliteit van de frietjes en burger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk! Frietjes zijn echt de beste in Utrecht, helemaal in combi met de Piepersaus. Snacks en hamburger zoals altijd weer top. Ook altijd snel bezorgd. Deze keer voor het eerst het stoofvlees geprobeerd, maar daar vond ik teveel vet aanzitten (mijn vriend vond dat juist het lekkerste eraan!), dus hou daar rekening mee.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten heel goed. Wel voor de tweede keer de bestelling niet helemaal goed meegegeven.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet. Daarnaast is de kipburger echt ook een aanrader!!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was weer heerlijk, garnalenkroket was ook lekker maar vonden wij eigenlijk niet erg naar garnalen smaken. Alles werd lekker snel bezorgd en ruime porties saus er bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Lekkere friet en een goede hamburger

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger en friet waren lekker (het blijft bezorgen je, toch net iets minder vers). Pieperpatat viel iets tegen, sausje wel erg lekker! Stoofvlees = aanrader!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Frietjes hadden zoveel smaak en burger was ook verrassend lekker door de combinaties die erop zaten. Zeker een aanrader!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super ...

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd (allesik was nog goed warm). Vooral de patat vonden wij heel erg lekker!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super!