Bewertungen von De Pieper Utrecht

Neue Beurteilungen

5.0
Catelijne
Gestern

De zoete aardappel frietjes waren heerlijk; krokant van buiten en zacht van binnen. De bucket friet leek wel in visolie gebakken, had een sterkte geur en was daardoor niet lekker. Bezorger kwam een kwartier te laat, wel erg vriendelijk.

Chantal
Gestern

Friet was niet doorgebakken, die is normaal bij afhalen veel beter, dat viel erg tegen. De snacks waren wel lekker. De bezorging was uiteindelijk 20/25 minuten later dan aangegeven, maar dat was op een vrijdagavond misschien te verwachten.

Olivia Blom
21 September 2022

De bestelling kwam 20 min Te vroeg. Dat vindt ik niet fijn. Het komt vaker voor. Ook bv 30 min te vroeg. Groetjes Olivia.

Olivia Blom
18 September 2022
Hans Broekhuisen
17 September 2022

Ondanks herhaalde verzoeken om doorbakken friet was de friet ook nu weer niet doorbakken en dat is jammer want in het verleden ging dat wel goed.

Justin
16 September 2022

Echt ziek lekker. Ik ging helemaal over m'n nek zo lekker.

Lena
16 September 2022

Ontzettend lekker en vers! Je proeft het gewoon. Goede porties. Mooi op tijd klaar op de aangegeven ophaaltijd. Zeker een aanrader. Ga ik vaker doen!

Stijn
10 September 2022

Veel te laat bezorgd. Geschatte tijd van bezorging werd niet gehaald, na bellen duurde het nog eens 20 min.

Kim
4 September 2022

1,5 uur gewacht, eigenlijk echt niet okĂ© voor een frietje, volgende keer kom ik het wel halen 😂

Olivia Blom
3 September 2022

25 minuten te laat.

Joris
31 August 2022

Meestal is het goed, maar vandaag waren de zoete aardappelfriet en de oesterzwamkroket veel te ver doorgebakken en de kleine frietjes zwart helaas. Volgende keer beter

Catelijne
27 August 2022

Goede friet en lekkere saus. Helaas ontbrak de bestelde appelmoes tot onvrede van dochter. Ook was het broodje bij de vegaburger vies zompig van de overvloedige saus. Beter om dit apart erbij te doen, nu was het nauwelijks nog eetbaar.

Marc
23 August 2022

Top bezorging!! đŸ˜ŠđŸ‘ŒđŸŒ

Rino Stevens
22 August 2022
Marjna
17 August 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd!

Hans Broekhuisen
13 August 2022

Lieve mensen bij De Pieper, Ik zet in het vakje opmerkingen altijd dat wij de frites goed doorbakken en lekker heet willen ontvangen. De laatste 2 keer is het goed doorbakken niet gelukt gelukt en dat is erg jammer. Jullie bezorging is top. Nu nog de puntjes op de i zetten bij de bereiding en het worden weer 5 sterren.

Marc
11 August 2022

Dank voor het lekkere eten en de leuke bezorging!😊

Olivia Blom
11 August 2022

De bezorging was goed op tijd

Anoniem
11 August 2022

Snel en lekker

Kasper
8 August 2022
Michiel
7 August 2022

Zeer smaakvolle hamburgers en heerlijke friet. Nette bezorging. Hier wordt kwaliteit nagestreefd. đŸ‘ŒđŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kathleen Verdult
5 August 2022

Frietjes niet zo lekker, zijn heel erg doorgebakken. Waren bijna bruin/ zwart.

Viola
2 August 2022

Onze favoriete friettent van Utrecht! Goede bezorging en ook heerlijke vegaburgers.

Ron Vonk
1 August 2022

Alles top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olivia Blom
31 Juli 2022

De friet was weer niet zo krokant. Zo vind ik het lekker. Gr Olivia.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob timmer
29 Juli 2022

Erg snelle bezorging, complimenten!

Joy
27 Juli 2022

Alles heerlijk en kwaliteit! Alleen jammer dat de saus bij kipnuggets is vergeten.

Petra
25 Juli 2022

Duurde erg lang voordat het kwam

Marc Derksen
22 Juli 2022

Normaal gesproken zijn we fan, maar ditmaal waren de zoete aardappel friet veel te vet en te doorbakken.

Olivia Blom
18 Juli 2022
Margriet
18 Juli 2022

Heerlijk gesmuld!

Olivia Blom
14 Juli 2022

De patat was heel goed. Voor mij is het normaliter te doorbakken.

Olivia Blom
12 Juli 2022
Lauren
10 Juli 2022

Pieperfriet is the best!

Sil
9 Juli 2022

De patat, snacks, sauzen en burgers zijn heel erg goed. Alleen gebeurd het soms dat de burger zelf niet goed gebakken is en koud van binnen.

Frans Leenders
7 Juli 2022

De patat was erg slecht. Bijna aangebrand en donkere zwarte stukken. Smaakte ook naar roet. Om 16:00 besteld en om 17:20 bezorgd. Broodje kipburger was wel lekker!

Olivia Blom
6 Juli 2022
Johanneke de Graaff
23 Juni 2022

Superlekkere friet en snelle bezorging. Enig minpuntje is dat we geen uitjes maar bakjes geraspte kaas kregen. Maar moest ook wel weer lachen om de vergissing. :)

Kathleen van Verseveld
22 Juni 2022
Marike
18 Juni 2022

Bestelling kwam sneller dan verwacht, alles compleet en nog lekker warm! Aardige bezorger

Simon en Siem
16 Juni 2022

De friet was echt heerlijk en het meisje dat het kwam bezorgen was ook aardig.

Fleur
16 Juni 2022

Eten is altijd fantastisch. Maar helaas gaat er wel vaak iets mis met de bezorging. Deze keer zat de parmezaan niet bij mijn friet.

Sanne
15 Juni 2022

Heerlijk eten, heel netjes verpakt en supersnelle en vriendelijke bezorging! Kan niet beter. :)

LINK | Paul Bos
10 Juni 2022

Normaal vind ik de kwaliteit van het eten heel erg goed, maar nu was alles echt te slap en te koud. Heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de bezorgtijd: 1 uur en 16 minuten. Op vrijdagmiddag om 13:34u besteld. Richttijd was 14:20u. Om 14:30u maar eens gebeld... ...kreeg te horen dat het binnen 5 min zou komen. 20 minuten later ontvangen om 14:50u. Extra info: van Pieper naar Maliebaan 98 is de afstand 600m. Voor ons 2 min ouderwets fietsen als dat mogelijk was geweest. Zo jammer want jullie mooie producten verdienen echt betere aandacht daaromheen.

M.van Bekkum
9 Juni 2022

Jammer genoeg deze keer een niet zo positieve reactie, sate menu besteld en de folie was van het bakje gegleden dus mijn koud.

Olivia
8 Juni 2022

Ik vond het heel vervelend dat mijn bestelling een half uur te vroeg kwam. Ik wou om 1830 uur eten en niet om 1800 uur.

Olivia
2 Juni 2022

De bezorging was precies op tijd. Bedankt.

Thijs
2 Juni 2022
Rosanne
28 Mai 2022

Wij hadden een Bucket friet voor 3 prs, 2 pieperburgers, broodje kroket en vega kroket. Allemaal prima op temperatuur, en Bucket was ruim voldoende. Aanrader.

Felix
28 Mai 2022

De bezorgen was lief en knap en aardig, eten was ook wel lekker

Hans Broekhuisen
28 Mai 2022

In de app de mogelijkheid opnemen om aan te vinken bij de frites: Goed doorbakken. Verder was alles weer top.

Giovanni
27 Mai 2022

Heerlijke verse frites

Olivia
23 Mai 2022

Ik heb lekker gegeten!

Anouk
13 Mai 2022

Normaal gesproken groot fan, maar nu was zowel de pindasaus als de appelmoes voor de helft uit het bakje gelopen en in de tas. Ook was het doosje van het broodje hotdog opengegaan, waardoor de helft ook los lag in de tas. En veel restfrietjes (dus kleine stukjes).

Matthijs
8 Mai 2022

Wederom op tijd en warm geleverd. En ook niet onbelangrijk: lekkere burgers en frieten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M&s&t
5 Mai 2022

De zoete aardappel friet zijn de lekkerste! De stoof is rijk en smaakvol. Aanrader!

Iris
1 Mai 2022

Frikandel speciaal met ongeveer geen saus erin

J.
1 Mai 2022
Hans
30 April 2022

Een vrolijke bezorger levert met een glimlach op tijd de bestelde bucket frites die lekker doorbakken is en heerlijk saté met pindasaus.

Olivia Blom
28 April 2022
Christian
28 April 2022

Dit was tijdens Koningsdag en hierdoor was het behoorlijk chaos. Een deel van onze bestelling is niet meegeleverd. Ik neem hiervoor contact op met De Pieper. Het eten was van goede kwaliteit.

Olivia Blom
24 April 2022
Claudia
22 April 2022

Omdat er meerdere bestellingen per koerier worden bezorgd, wordt de friet koud en zacht. Dat was dus het geval. Jammer, want we weten ook hoe het smaakt als het wel warm is

Olivia
14 April 2022
Tess
10 April 2022

Half uur na bevestigde bezorgtijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjoerd Van der Vaart
9 April 2022

Bestelling specifiek gedaan voor tijdstip 19:30. Was het er om 19:00 al, normaal geen probleem uiteraard alleen nu moesten we een halfuur wachten omdat niet iedereen al thuis was.

Olivia
7 April 2022

Het was weer lekker!

Olivia Blom
6 April 2022

Groetjes van Olijf

Matthijs
2 April 2022

Was weer lekker en precies op tijd! Top! Tot volgende keer!

Gonda
28 MĂ€rz 2022

Helaas, bij de frikandellen speciaal zat amper saus of uitjes en de friet was ook niet zoals we ’m gewend zijn van jullie... Voor het eerst besteld (normaal halen we zelf op), de bezorging was wel snel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E.G.
27 MĂ€rz 2022

Zoals altijd vind ik de friet van De Pieper goed gebakken - niet te bleek en lekker krokant. En de kippendijnuggets zijn heerlijk. Helaas lijkt er de laatste paar keren erg zuinig gedaan te worden met de porties friet. Ondanks dat ik altijd een normale bestel, lijkt de inhoud van de porties meer op een kleine. Geen idee hoe weinig je dan krijgt bij een kleine portie. Jammer!

Matthijs
27 MĂ€rz 2022

Het was weer lekker en exact op tijd bezorgd - complimenten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

NE
21 MĂ€rz 2022

Super! Vriendelijk, meedenkend en snel personeel; lekkere burger en knapperige verse frietjes! Absolute aanrader!

kasper
18 MĂ€rz 2022
J.
14 MĂ€rz 2022

Uitstekend gesmaakt weer :)

Eelco
13 MĂ€rz 2022

Was heerlijk, maar helaas was de parmezaanse kaas gesmolten in het bakje en dus onbruikbaar

Mark
12 MĂ€rz 2022

De friet was echt te koud dit keer. En bezorgen duurt bij jullie wel echt heel lang

Majda
11 MĂ€rz 2022

Zoals altijd helemaal perfect!

Bram
8 MĂ€rz 2022

De broodjes van de kipburger mogen wel getoast worden.

Juud Ka
6 MĂ€rz 2022

Top! Top, top!

Moon
6 MĂ€rz 2022

Heerlijke verse patat en snel bezorgd

Arnaud de Graaf
5 MĂ€rz 2022

Van tevoren hadden wij via jullie website de bestelling gedaan. Bij aankomst was de bestelling op het afgesproken tijdstip niet klaar en moest er gewacht worden. Bij thuisaankomst waren alle snacks merkwaardig genoeg niet langer warm. Bovendien was een bestelde kaassoufflé verwisseld met een kroket. Dat is toch wel jammer.

Rob van der Hilst
2 MĂ€rz 2022

Hartelijke groet!

J
26 Februar 2022

Heerlijk eten zoals altijd! Best snel ook. Er gaat helaas wel vaker wat verkeerd met de bestelling. Deze keer geen pindasaus bij de sateh. Das echt jammer! Gebeld en en ik zou een kortingscode krijgen maar die heb ik helaas nog niet ontvangen
.

Olivia
25 Februar 2022
Jan Willem
23 Februar 2022

Weer veel te laat bezorgd!! Rundvleeskrokketen vooral veel meel en geen vlees! Patat meerdere keren gefrituurd en zwart, veel kleine snippers!

Robin
22 Februar 2022

Super blij altijd als ik weer bij de Pieper kan bestellen. Super lekkere zoete aardappel frietjes. En kies altijd een andere snack, maar favoriet blijft toch wel de burger!

J.
17 Februar 2022
Jochem
17 Februar 2022

Snelste bezorging ooit! Bestelling was er na 20min al! Top service

Viola
16 Februar 2022

We zijn groot fan van De Pieper en bestellen regelmatig. Vanavond viel de Pieperburger helaas wat tegen; hij was heel erg vet.

Winnir
15 Februar 2022

Hele lekkere frites! En met een glimlach bezorgd (ondanks de regen
)

Matthijs
13 Februar 2022

Supergoed die hamburger! Friet mag iets minder zout, anders was het 5 sterren geweest!

wout
12 Februar 2022

vier sterren omdat de friet goed was en de hamburger ook. Maar ik had besteld voor afhalen en kreeg de tijd door om 1850 op te halen. Uiteindelijk werd er gezegd toen ik aankwam we zijn er mee bezig. Wat ze eigenlijk bedoelde was we moeten nog beginnen aan uw bestelling, want 20 minuten later kreeg ik pas mijn bestelling mee. Geen sorry of iets, alleen een fijne avond gewenst. Prima dat het soms wat drukker kan zijn, maar zeg dan de waarheid dat je nog niet toe bent gekomen. Friet bakken duurt namelijk niet 20 minuten en een hamburger ook niet. Tenzij je hem zwart wil hebben natuurlijk.

Olivia
10 Februar 2022
P. M.
10 Februar 2022

Gemakkelijk te bestellen, op tijd klaar en bovenal heerlijke friet

Riet
9 Februar 2022

De frieten waren te bruin. Niet lekker en niet gezond. De zoete aardappelfriet was goed deze keer. Hamburger en de rest is smakelijk. Overigens zie ik wel eens groene aardappelen bij jullie voor de deur staan. Groen is giftig. Maar dat weten jullie vast.

Viola
9 Februar 2022

Altijd heerlijke friet en burgers! Verbeterpunt: ook een vegetarische variant van de kipburger en kiphotdog graag!

Johan
3 Februar 2022

Half uur te laat en geen satésaus bij de saté. Volgende keer beter. Voorheen nooit problemen, hoor! Tot snel!

J.
3 Februar 2022

Wederom ontzettend lekker (kipsaté was supermals, friet heel krokant) én stipt op tijd! Alleen er zat een verkeerd sausje bij ipv de mayonaise, maar dat was eigenlijk wel een lekkere verwisseling :)

wp Huijsman
1 Februar 2022

Na een mindere ervaring nu weer de kwaliteit die je bij de Pieper mag verwachten! Heerlijke friet! En snel en warm bezorgd!

Jesse
31 Januar 2022

Ik ben normaal heel tevreden maar nu was de zoete aardappelfriet aangebrand en was het maar een half bakje (heb zelfs een foto gemaakt) en de andere friet taai en slap doordat de bezorger denk ik meerdere adressen langs moest want zover is het niet fietsen. Nieuwe Satesaus was wel een verbetering!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olivia
30 Januar 2022
Jop
27 Januar 2022

Kwaliteit is soms wisselvallig, vooral op donderdagen erg matig. Friet was erg lauw en slap. Jammer, normaal is deze erg knapperig. Verder duurde het vanaf de mail dat de bezorger onderweg was tot daadwerkelijke bezorging 30 min. Meestal is dit ongeveer 5 minuten. Iets om op te letten in de toekomst.

M
25 Januar 2022

Dit keer een uur moeten wachten. Te lang en vooral met kleine kinderen niet te doen. Dan is de makkelijker van even eten bestellen er wel vanaf, helaas:(

Thijs
24 Januar 2022
Marc
23 Januar 2022
Olivia
20 Januar 2022
Olivia
17 Januar 2022
Olivia
16 Januar 2022
Ralph
14 Januar 2022

Tweede keer echt heel goed!

Thijs van Beek
9 Januar 2022

Twee uur gewacht op mijn bestelling

Evelien
7 Januar 2022
Kasper
7 Januar 2022
S
1 Januar 2021

Bezorging duurde helaas 135 minuten
 om half 7 besteld en werd om kwart voor 9 pas geleverd. Frietjes altijd lekker!

Niels Verweij
1 Januar 2021

Bestelling werd 75 minuten te laat bezorgd waardoor we uiteindelijk ruim twee uur op onze friet hebben moeten wachten. Na twee keer telefonisch contact werd verteld dat de bezorger bijna onderweg was. Dit bleek niet te kloppen.

LS
31 Dezember 2021

Snel, lekker, net als altijd weer top!

Msrc
30 Dezember 2021
Chris
29 Dezember 2021

Bestelling was te laat en lauw. Bij nabellen werd een nieuw patatje aangeboden, maar je wilt niet als de bestelling al 20 minuten te laat is nog 20 minuten wachten op je eten met 2 hongerige kinderen. Het excuus: het was druk. Het is een dure snackbar, dus dat vind ik geen goed excuus. Ik verwacht dan kwaliteit.

Carl
29 Dezember 2021
Lisa
28 Dezember 2021

Heerlijk eten, goed bereidt, en nog warm wanneer het bezorgd wordt. Vriendelijk personeel bij afhalen.

N. Ietbelangrijk
27 Dezember 2021

De frikandellen speciaal waren heel erg karig. Er zat nauwelijks gesnipperde ui op. En ook de saus was een dun streepje mayo en currie.

Olivia
22 Dezember 2021

Klein dingetje jullie waren een kwartier te vroeg. Maar het was lekker hoor. Groetjes van Olivia

Hidde van de Beek
22 Dezember 2021

Ja zalig zoals altijd

Anne Poeder
22 Dezember 2021

De zoete aardappel friet was zacht en leek voor de tweede keer gebakken. Sausen waren verkeerd gegaan. Vast erg druk bij jullie, maar misschien wel goed om te weten dit voor de volgende keer

Lili
18 Dezember 2021

Super lekker, warm en op tijd. Perfect voor een vrijdag avond na een hectisch week!

Marieke
17 Dezember 2021

Het duurde helaas ruim anderhalf uur voordat onze bestelling werd gebracht. De frites waren niet knapperig meer en slapjes. Dit zijn we niet gewend van de pieper en we zijn juist enorm gek op hun frites, dus we waren nogal teleurgesteld. De hamburgers waren daarentegen superlekker, als vanouds!

Olivia
15 Dezember 2021
P.m
15 Dezember 2021

Lekkere friet op tijd klaar en vriendelijke mensen. Ik kom nog een keer

Hanneke
13 Dezember 2021
.dus
10 Dezember 2021
Imme van de Velde
9 Dezember 2021

Precies op tijd en het eten is heel goed warm en heel lekker, goede kwaliteit!

Bart
5 Dezember 2021

Patat was lekker, net aan warm genoeg, hamburger was gewoon koud. Zonde!

Sandra
4 Dezember 2021
Susan
27 November 2021

Bestelling duurde uur langer dan aangegeven tijd en eten was al wel koud. Maar desondanks lekker. Ook een van de twee drankjes was vergeten

Laurens Kuiper
25 November 2021

Pure fan van jullie hotdog, oude was beter deze is te zuur..

Flemon
25 November 2021
M.H. van bekkum
25 November 2021

Top, heerlijk gegeten

Clean
25 November 2021

Werd ietsje te laat bezorgd. Kreeg er een tegoedbon voor n friet bij. Super aardig. Super lekker. Beste friet van Utrecht

.
22 November 2021

Niet de kwaliteit die we gewend zijn helaas. Friet was lauw en slap. En bezorging 20 minuten te laat (en normaal stipt op tijd). Er zat bijna 20 minuten tussen de vertrektijd en de aankomsttijd (en fietstijd is max 5 min), en gezien de staat van het eten lijkt het erop dat er meerdere bestellingen tegelijk bezorgd moesten worden. Dit is helaas (enorm) ten koste van de kwaliteit gegaan. We aten met kleine kinderen en waren blij dat het eten er was, dus hebben niet gebeld om er iets van te zeggen.

21 November 2021
Petra
19 November 2021

Patat wat slap

Oscar
15 November 2021

De Pieper stelt nooit teleur!

San
14 November 2021

Erg goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alice
14 November 2021

Fantastisch

Jake
14 November 2021

De burger en de frites zijn steeds weer heerlijk. Maar het zou wel leuk zijn als het eens op tijd werd bezorgd en niet wéér een uur later dan ze zelf aankondigen. Ik heb nu al 3 x een gratis frites voucher ontvangen
 (dat is dan wel weer aardig moet ik toegeven)

Martijn van Dijk
13 November 2021
Olivia
8 November 2021

Alles was naar wens😁

Erik
8 November 2021
Olivia
7 November 2021

Geen pindasaus en twee patat ipv Ă©Ă©n patat. Geen servetje vorkje en geen zout. Zo ken ik jullie helemaal niet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
7 November 2021

Patat was zacht niet knapperig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jackie
5 November 2021
Jasper
29 Oktober 2021

Het was niet wat we gewend waren. de broodjes stug en droog, de burgers te ver doorgebakken en de toppings een stuk kariger dan vroeger.

Britt
25 Oktober 2021

Friet was koud, snacks nog wel ok.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olivia
24 Oktober 2021
Martijn van Dijk
24 Oktober 2021

Fantastische snelle bereiding en top g er lieverd aan huis. En heerlijk ook. Snel weer!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hanna
24 Oktober 2021

Heerlijke friet en snacks !! Absolute aanrader

Fam Noort
22 Oktober 2021
Lauren
22 Oktober 2021

Weer niet geleverd met bacon zoals gevraag. Voor de rest was het eten zeer lekker.

ben
21 Oktober 2021

Snel en lekker!

Bas
10 Oktober 2021
Olivia
8 Oktober 2021

Snelle bezorging 20 minđŸ€—

Anna-Sophie
8 Oktober 2021

Bezorging was heel snel en het eten was weer superlekker! Ik had oa de drie kleine kroketjes en denk dat er 1 daarvan niet meer helemaal goed was, moest daarna even een tijdje op de wc zitten 🙃🙃

Lauren
7 Oktober 2021

Kip burger niet geleverd met bacon.

Jo C.
2 Oktober 2021
Anne
2 Oktober 2021
Wammes
29 September 2021

Goed als altijd. Bezorging duurde wat lang, maar wel een bonuskaartje voor een frietje er bij, dus toch goed

L. Schreurs
23 September 2021

Lekker eten voor een eerlijke prijs.

Olivia
19 September 2021

😜😜😜

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marlies
16 September 2021

Altijd lekker en snel geleverd! Met goede porties en veel saus. De Pieper heeft nog nooit teleurgesteld! Dikke aanrader.

Olivia
14 September 2021

Snel bezorgd vandaag. 20 minuten. 🙃

Herjo
10 September 2021

Een optie voor geen saus bij de menu zou handig zijn

Olivia
10 September 2021

Bezorgd na 1uur.

Olivia
8 September 2021

Jullie waren snel dit keer. Goed hoor👍 20 minuten Groetjes van Olijf

Annemieke
4 September 2021

De beste frietjes van Utrecht!

Jasmijn
23 August 2021

Heerlijke zoeteaardappelfrietjes maar een aantal sausjes miste & de kroket trio was niet goed aangegeven wat wat was

Joran
20 August 2021
Niek
20 August 2021

Ik haal al lange tijd vrijwel iedere vrijdag Pieperfriet bij jullie en dat doe ik niet voor niets, want ik vind het echt kwaliteit. Vandaag liet ik als uitzondering eens bezorgen ivm tijdgebrek en ik herkende jullie friet van wat het normaal is. Het was deze keer slap, niet helemaal gaar en het was een vrij leeg bakje. Teleurstellend dus en ik hoop volgende keer weer op jullie standaard kwaliteit! De bezorging was wel top en volgens afspraak,

MaitĂȘ
15 August 2021
Marlies
12 August 2021

Altijd weer genieten van jullie super frieten.

Guido
7 August 2021

Top friet! Ook altijd super snel (en nog warm!) thuisbezorgd.

Olivia
6 August 2021

20 min snel voor jullie Toedeloe Olivia. 😊

Evelien
4 August 2021

Heel tevreden met de bezorging en het eten, alleen had ik een frikadel speciaal besteld maar niet gekregen. Wel de frikadel met twee bakjes uitjes (wat weer een beetje te veel was van het goede;) maar geen saus. Kan gebeuren en ook niet erg hoor maar dacht zeg het wel zodat jullie het weten.

Rik
1 August 2021

Voor het eerst maar eens wat Mayo erbij gedaan, heerlijk! Wat een top tent is en blijft het toch. Bezorging ook altijd op tijd. Klasse. 5 star+

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn
1 August 2021

Eten was goed, echter ontbrak de satésaus.

Ines
28 Juli 2021

Super snelle bezorging, eten nog lekker warm. Lekkere frites en kroket

Job
25 Juli 2021

Super lekker eten voor een lage prijs!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sophie
20 Juli 2021

Altijd lekker eten en goed warm als het bezorgd wordt! Bezorging ook netjes optijd en vriendelijk personeel.đŸ‘đŸŒ

Maarten
20 Juli 2021

Top (zoals altijd)!

Lietha Scheewe
15 Juli 2021

Stoofvlees en patatjes waren heerlijk. Miste de bestelde mayonaise. Bezorging niet goed. Half uur later dan aangegeven.

Chris
15 Juli 2021
Marlies
12 Juli 2021

Wederom top frieten

Mia
6 Juli 2021
Karlijn Mulder
27 Juni 2021

Super! Heerlijke bestelling en precies op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MaitĂȘ
24 Juni 2021

Food is always delicious and delivery is always fast and safe!

Chris
24 Juni 2021

Top kwaliteit weer! De beste frietjes van Utrecht!

Jana
19 Juni 2021
Janssen
19 Juni 2021

Top, goede smaakvolle burger met verse groente en natuurlijk goede friet! Kost wat, maar dan heb je ook wel kwaliteit.

Thomas
18 Juni 2021
Erik
18 Juni 2021
Miriam
18 Juni 2021
Babette
17 Juni 2021

Eerlijk gezegd vond ik het op de frietjes na niet zo goed. De burger viel mij heel erg tegen dit keer. Er zaten bijvoorbeeld geen zongedroogde tomaatjes op en de schnitzel was een beetje taai. Het was zeker niet zo goed als ik gewend ben. Toch jammer, zou niet zo snel weer bestellen.

Nikki
16 Juni 2021

Lekkere frietjes en snacks hoor! En goede en gezellige bezorging door Eva :)

Jake
13 Juni 2021

Altijd vers en lekker. En binnen 10 minuten bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gigi
11 Juni 2021

Erg lekker gegeten. De jongen achter de frituur is erg sympathiek, echt een schatje. Volgens mij was zijn naam Tom of Thomas!

Chris
11 Juni 2021

Heerlijke patat en snacks!

Max
10 Juni 2021

De bestelling heeft denk ik op de zijkant gelegen bij het bezorgen. De speciaalsaus van de frikandel is daarom uit de verpakking door de hele zak gelopen. Ook zat er om het bakje mayonaise in tegenstelling tot de pindasaus geen folie. Deze is ook open gegaan en door de hele zak gelopen. We hadden dus geen mayonaise bij de patat en de frikandel speciaal was ook niets meer. En verder werd het een enorme kliederboel doordat alle zakjes en bakjes onder de saus zaten. De patat was wel heel lekker.

Tiemen
9 Juni 2021

Heerlijk gegeten. Super snel en vriendelijke bezorging. Goed bezig!

Anoniempje
9 Juni 2021

Bestelling op een zonnige dinsdagavond. Eten was zeer lekker, warm (wat echt een pluspunt is) en binnen een uur bezorgd. Dus dikke prima! (:

Ivar
7 Juni 2021
Chris
6 Juni 2021

Top lekker! The best in Utrecht!

Leendert
6 Juni 2021

Zalige frieten en lekker broodje pulled jackfruit.

Alex
5 Juni 2021

Heerlijk 😀

Hulda
3 Juni 2021
Jay jay
3 Juni 2021

Great fries and snacks

Kelly
3 Juni 2021

Normaal is het heerlijk, maar deze keer had ik de kipburger en die was echt heel taai en de krokante laag er omheen was heel hard. Heb de burger links laten liggen.

Julia
2 Juni 2021
Oscar
30 Mai 2021
Tom
28 Mai 2021

Bijzonder lekker en bezorgd door een knappe jongen

Alice
17 Mai 2021

Fantastische burgers en weet lekkere friet!

Chris
16 Mai 2021

Heerlijke frieten. De Piepersaus is een aanrader. Ook de snacks zijn top, ook de vegetarische! En zeer snelle bezorging. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hanne
16 Mai 2021

De frieten waren een beetje donker maar verder alles heel lekker! De bezorger had de bestelling voor de verkeerde deur gezet en was vervolgens niet bereikbaar. Na bellen met de pieper zelf gelukkig wel opgelost. Maar wel vreemd en onhandig dat de bezorger de bestelling zomaar ergens achterlaat zonder bevestiging dat het het goede huis is.

Anoniem
15 Mai 2021
Petra
14 Mai 2021

Goed

Maarten
12 Mai 2021

Super snel, super prijs, lekker!

Viola
11 Mai 2021

Was heerlijk. Vegaburger heeft juiste structuur en is erg smaakvol.

Jean Luc
6 Mai 2021

Heerlijke friet, maar niet warm genoeg. Alles is milieuvriendelijk, alleen de saucen ouderwets in plastic bakjes.

Jill Waarts
6 Mai 2021

Jullie snacks en broodjes zijn super, maar het afgelopen half jaar vinden wij de friet echt niet meer lekker (terwijl ze eerst echt perfect waren). Lijkt wel alsof ze te lang of dubbel zijn gebakken, ook heel vet. Hopelijk weten jullie waar dit aan ligt, we bestellen verder heel graag bij jullie! :)

Rosa
5 Mai 2021

Nieuwe favo snack ontdekt; de kippendij nuggets! Was erg lekker op zichzelf, maar ook goed te dippen in een bakje speciaal.

An
5 Mai 2021

Heerlijke kipnuggets! De friet was helaas deze keer te doorgebakken.

Maarten
3 Mai 2021

Top, dus voor herhaling vatbaar!

J.
3 Mai 2021

De friet was dit keer iets slapper en minder krokant dan we gewend zijn. Jammer! Kreeg de indruk dat de bezorger meer adresjes had, misschien komt het daardoor?

Anoniem
3 Mai 2021

Was weer eens super lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olivia
30 April 2021

Het was weer heerlijk. Hier is top kwaliteit Bedankt

Demi
30 April 2021

Deze burger is zo intens lekker!!! Frietjes hier al vaker gehad en altijd top, maar in combinatie met deze burger echt goddelijk. Iedereen aan te raden en ook super vriendelijk personeel!!

Evita
28 April 2021

De lekkerste frietjes van Utrecht super snel bezorgd :)

Marlies
27 April 2021

Ongelooflijk lekkere friet. Telkens weer

Hidde van de Beek
27 April 2021

Classic Piepertje.

Bas
27 April 2021

Heerlijke patat, kipburger en hotdog. Groot fan. Helaas is de pieper wel vergeten om een bakje met uitjes mee te leveren met de oorlog saus, niet de eerste keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Duran
20 April 2021

Wij hebben in totaal 6 a 7 x besteld. En bij elke bestelling vergeten ze wel wat. O.a. uitjes, saus, bestek, servetjes, zout.

Remco
19 April 2021

Daarom bestel je ergens een maaltijd: ontzettend lekker eten, goed geprijsd, mooi verpakt en keurig geleverd. 5/5 voor zowel de kwaliteit als bezorging.

Christien
19 April 2021

Heerlijk eten en precies genoeg!

Chantal
19 April 2021

Heel lekkere friet - dit is niet voor niets de vaste plek waar ik bestel. Alleen gaat het bij de bestelling met grote regelmaat mis met de sauzen. De laatste twee keer zat de saus weer niet bij de bestelling, en daarvoor is het ook af en aan vergeten. Erg jammer, want je betaalt er best voor.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.
18 April 2021
Christian
18 April 2021

Niet best. Patat was lauw en veel stukjes te hard gebakken. Jammer, vorige keer wel goed.

Jakob
17 April 2021

Lekker als altijd, maar zonder mayo geleverd :(

Bas
17 April 2021

Heerlijk eten, vooral de kip goed sappig. Tweemaal een patatje vergeten mee te leveren. Direct door ze opgelost en bezorger stond steeds binnen enkele minuten voor de deur.

Laurens
13 April 2021

Wederom heerlijk!

Joost
12 April 2021
Sabine
11 April 2021

Al vele malen bij de Pieper besteld en keer op keer weer lekker. Echter waren de frietjes dit keer toch ietwat verbrand. Spijtig, maar vooralsnog genoten. :)

wp Huysman
11 April 2021

Heerlijke friet en goed concept....Heel jammer dat jullie niet meer bezorgen op postcode 3573...helaas nu opzoek naar een ander.

Dorette
11 April 2021

Altijd snel, altijd vers en lekker.

Maaike
10 April 2021

Snelle service, vriendelijk personeel

Roos
10 April 2021

Hele lekkere hotdog

Matthijs
9 April 2021

Wederom heerlijk gegeten en sneller bezorgd dan verwacht op drukke vrijdagavond

Weissenbruch
4 April 2021

Super snelle levering. Smaakte erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Franc
4 April 2021

Snelle bezorging en lekker stoofvlees met zoete aardappel friet. Aanrader.

Hans Broekhuisen
31 MĂ€rz 2021

Na eerdere uitstekende ervaringen met De Pieper komt de lat steeds iets hoger te liggen voor de volgende bestelling. Ook deze bestelling is weer van dezelfde hoge kwaliteit en de bezorging is mooi op tijd. Naast de 5 sterren voor kwaliteit en bezorging bij deze dus een "kus van de juf" als extra beloning.

Kramer
30 MĂ€rz 2021

Jammer dat de kaas los zit bij de pieperfriet, omdat deze eenmaal thuis niet meer smelt. Verder was het heerlijk!

Paul
29 MĂ€rz 2021

Heer-lijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jasper
27 MĂ€rz 2021

leipe knapperfrieten

Rik
26 MĂ€rz 2021

Kip satĂ© een aanrader, maar het stoofvlees blijft onovertroffen đŸ„° Bucket friet erbij, helemaal super. Bezorging ook altijd (ruim) op tijd. Alles klasse!

Rianne Bollen
25 MĂ€rz 2021

Als tevreden klant waren wij dit keer toch wel wat teleurgesteld over de kwaliteit van de patat. Minstens de helft was opgebakken en daardoor niet de vertrouwde pieper kwaliteit. Jammer

Jeroen
24 MĂ€rz 2021

Op tijd klaar en goede kwaliteit. Niks op aan te merken!

Thijs
23 MĂ€rz 2021

Heer-lijk en snel op tafel

J.
23 MĂ€rz 2021

Wederom superlekker en stipt op tijd, net als altijd! Top :)

Dorine
22 MĂ€rz 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Michiel
21 MĂ€rz 2021

Mooie producten en ingrediënten. Niet zomaar een frietje... Restaurantwaardig.

Jolanda
20 MĂ€rz 2021
Peels
19 MĂ€rz 2021
Olivia
19 MĂ€rz 2021
Hidde
18 MĂ€rz 2021

Frietjes iets minder knapperig dan normaal, nog steeds lekker

Marlies
18 MĂ€rz 2021

Lekkerste frietjes (en mayo!) van Utrecht. Pieperburger was heerlijk. Heel blij met deze ontdekking in de buurt!

Henk
15 MĂ€rz 2021

Lekkere hamburgers en top verse friet!

Hans
15 MĂ€rz 2021

Mijn beoordeling van de kwaliteit van de gehaktbal is zeer persoonlijk maar gestoeld op jarenlange ervaring en vergelijking van gehaktballen. Ik hou niet van compacte gehaktballen die op je tong plakken als meelballen. Ik hou van de wat rullere variant die gewoon naar gehakt smaakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Titia
14 MĂ€rz 2021

Heerlijke burgers, lekkere knapperige frietjes en op tijd bezorgd :)

Oscar
14 MĂ€rz 2021

De Pieper stelt nooit teleur

Joyce
14 MĂ€rz 2021

De beste frietjes!

Sandor Weyn
14 MĂ€rz 2021

Eten is lekker, maar ze zijn nu al drie keer op rij de pindasaus vergeten ... en het gebeurt vaker

Geral
13 MĂ€rz 2021
José
12 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk en warm en de bezorger is altijd super vriendelijk.

Liesbeth
12 MĂ€rz 2021

De bestelling kwam vlotter dan ik had verwacht, erg fijn. Wel was de friet iets minder warm dan ik gewend was van de bezorgservice van de Pieper. Maar al met al weer een heerlijke maaltijd!