Avaliações de De Pieper Utrecht

Avaliações recentes

5.0
Maz
15 julho 2024

altijd top!

Juud
13 julho 2024

Heeeerlijk! Volgende keer graag iets meer sla.

Marco
8 julho 2024

Bezorging was helaas met koude frietjes. Nadat ik gebeld had met deze klacht werd er gelijk een volledig nieuwe bestelling met perfect warme friet en hamburger bezorgd, binnen 10 min. Complimenten voor deze service! Alsnog lekker gegeten 😃

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Majda Azzougarh
7 julho 2024

Het was weer zoals altijd heerlijk!

Winnie
5 julho 2024

Er gaat normaal niets boven Pieper qua frites, alleen deze keer waren de frieten minder knapperig dan gewoonlijk en de bestelde biologische rundvleeskroketten, was geen rundvlees in te proeven. Gevalltje net iets minder deze keer. Volgende keer beter.

Jeroen
3 julho 2024

Burger lag helemaal door de zak heen verspreid

S
1 julho 2024
Ibe
1 julho 2024

Super lekker, peper miste maar gelukkig hebben we dat in huis.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rik
30 junho 2024

Toppers, was goed weer 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Justin
30 junho 2024

Helaas is jullie service keer op keer teleurstellend. Vanavond had ik een bucket friet een uur van tevoren besteld om op te halen, maar ik moest alsnog 20 minuten wachten. Dit kwam niet door drukte, want vier(!!) medewerkers hingen in een cirkel alleen maar te praten. Belachelijk en frustrerend.

Michael
29 junho 2024

Lekker! Burger was wel echt een enorme homp vlees, mag best kleiner. Verder was de friet goed en de andere snacks lekker. Vegan Kipcorn absolute aanrader!

Judy
28 junho 2024

Heerlijk en supervers!

Joyce van den Beuken
22 junho 2024

Weer te zout, dat komt de helft van de keren voor, heel jammer, want de friet is top gebakken.

Marieke
19 junho 2024

Heerlijk eten dat op tijd en lekker warm geleverd werd. Echte aanrader!

Eline
16 junho 2024

Wederom heerlijke friet. Voor het eerst de oesterzwam bites geprobeerd; lekker crispy maar vier euro is echt veel te veel voor de hoeveelheid die je krijgt.

Juud
15 junho 2024

Super lekker! Knapperige sla! Heel op tijd!

Lucien
15 junho 2024
Kathleen Van Verseveld
15 junho 2024

Snel, vriendelijk en super lekker!@

smek!
14 junho 2024
Eline
7 junho 2024

Bestelling was sneller dan gedacht, nog heerlijk warm en vers!

Juud
17 maio 2024

Alles superlekker, behalve de salade, die was echt niet vers.

Sanne
10 maio 2024

Heerlijke frietjes en kroketten gegeten ! Ook de vega kroket was erg goed. Echt een aanrader de Pieper!

Hans Broekhuisen
10 maio 2024

Na de slechte ervaringen met bezorgen zijn wij nu overgegaan op zelf ophalen en dat maakt een groot verschil. Nu wel knapperige frites en goed warme saté.

J.A. van Groos
9 maio 2024

Echt buitengewoon lekker gegeten. Sate en friet, truffelmayonaise ook lekker. Koude drankjes. Prima verzorgd ingepakt en top-bezorger. Dank. - eigenlijk mis ik softijs of een iced fruit bijvoorbeeld ananas-mango, is lekker, gezond en fris erbij, zeker lekker in de zomer.

Sebas
8 maio 2024

Perfect

Alex
7 maio 2024

Eten was in orde. Echter waren 2 bakjes saus open gegaan waardoor alles onder de saus zat.

Chantal
29 abril 2024

Friet was heerlijk Oesterzwam kroket was aan de kleine kant Rundvleeskroket was lekker Service was goed op locatie

Jeanet
25 abril 2024

Het eten was heerlijk.

Yuri Tchong
23 abril 2024

Gewoon heel goede friet. Alles wat we ons hadden kunnen wensen.

Anja
22 abril 2024

Was gewoon weer lekker.

Max
21 abril 2024

Het was niet helemaal warm en er ontbrak een ice tea, die zat niet in de tas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruben
16 abril 2024

Ze hadden iets te veel friet gemaakt dus ik kreeg een zak extra. Thanksss

Joost
13 abril 2024

Superservice en snel

Juud
13 abril 2024

Wel erg last maar dat is goed uitgelegd toen we belden.

Anja
13 abril 2024

De eerste keer besteld. Verrast van de heerlijke gerechten. Ga het vaker doen.

Eline van der Wal
13 abril 2024

Normaal zeer tevreden, maar dit keer toch echt teleurgesteld. Afhalen stond om 18:30, maar kreeg pas om 19:00 uur het in mijn handen de bestelling. En dat kan gebeuren, maar als ik thuiskom en de patat is al zo goed als koud en niet goed gebakken zoals ik van jullie gewend ben dan vind ik dit toch jammer. Drukte kan ik begrijpen, maar het mag niet lijden aan jullie kwaliteit en dat heb ik nu wel al vaker ondervonden. Zeer jammer, hopelijk gaan jullie dit verbeteren.

Alex
11 abril 2024
Maarten
9 abril 2024
Annelies
4 abril 2024
pascalle
2 abril 2024

Frietjes waren erg slap en niet meer goed warm, terwijl het 3min fietsen is naar ons huis. Kipnuggets waren lekker, maar ook niet meer erg warm. Bezorging op afgesproken tijd. De 20% korting op friet op maandag werkte niet op de app, dus toch volle mep betaald.

Juud
30 março 2024

Niet heel warm meer, vast door de drukte. Het is ook zo lekker.

AB
27 março 2024
Alexander
24 março 2024
Juud
23 março 2024

Alles was heerlijk maar 1 nuggetportie miste een nugget en we misten de heerlijke citroen dressing.

Laura
22 março 2024

Weer heerlijke Pieper friet gegeten en de beste kaassouffle die er te vinden is.

Marlies
21 março 2024

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk! Vooral de kipnuggets zijn onze favoriet. En natuurlijk de speciale piepersaus 🫶🫶

Robbie van Veen
18 março 2024

De Kipburger BBQ mag wat mij betreft standaard in het assortiment :)

Noa Tuin
16 março 2024

Het kwam sneller dan verwacht en was heel erg lekker! De bezorger was extreem aardig!!

Sebas
13 março 2024
J.
11 março 2024
Mdv
10 março 2024

Er werd keurig gebeld dat de afgesproken bezorgtijd een kwartier later werd.

Juud
9 março 2024

Top! Bedankt voor de goede service en het heerlijke eten!

Albert
9 março 2024

Prima snacks, goed warm, snel gebracht door vriendelijke bezorgster. Top!

Riso
8 março 2024
Martine
7 março 2024

Het was weer top!

Richard
7 março 2024

Truffel burger besteld (afhaal). Eenmaal thuis bekeek ik de burger eens goed. De burger gleed alle kanten op door de te grote hoeveelheid saus en ik zag dat er geen bacon te bekennen was. Ook geen parmezaanse kaas kunnen ontdekken. Teleurstellende ervaring dus.

Noa tuin
2 março 2024

Het eten kwam heel snel en was heel erg lekker!

Sjoerd Van der Vaart
2 março 2024

Beste friet van Utrecht. Helaas zijn de prijzen laatste tijd heel snel omhoog gegaan.

Juud
2 março 2024

De kipnuggets waren dit keer een beetje te gaar, frietjes slapper en niet zo warm meer. Nog wel oké, gewoon gegeten , want t is toch nog lekker. Andere keren was t verser en warmer.

Floor
1 março 2024

Pieper heeft erg lekkere producten die altijd netjes verpakt en warm aankomen. Bezorgers zijn enorm vriendelijk en mijn eten arriveert altijd snel. Top tent!!

Charlotte
28 fevereiro 2024
Olivia
23 fevereiro 2024

Het eten was lekker. En de.bezorging was snel.

Albert
22 fevereiro 2024

Prima snacks. Snelle bezorging. Top!

Harriët Jansen
18 fevereiro 2024

Het was niet meer zo warm!

Juud
10 fevereiro 2024

Het was EXTRA lekker vandaag! Super malse nuggets, goede salade en heerlijke friet! Kip was og heet zelfs. Zalig gegeten.

Robin
8 fevereiro 2024

Was zalig :o)

Tara
7 fevereiro 2024

Het eten is altijd super lekker, alleen gebeurt het wel vaak dat de bestelling niet klopt. Zoals nu ontbrak de pindasaus en krijgen we te veel friet.

Coen
3 fevereiro 2024

Wij zijn blijkbaar niet de doelgroep.

Leendert
2 fevereiro 2024

Heerlijke friet. Bestelling is wel altijd minstens tien minuten later klaar dan de tijd die je doorkrijgt. Dat kan beter.

Mevr. J.A. van Groos
30 janeiro 2024

Lekker gegeten! Sate kip nog steeds heerlijk net als friet en truffel mayonaise. En top service, dank.

Anoniem
25 janeiro 2024

Frikandellen speciaal waren helemaal plat omdat ze onder in de zak zaten.

MJ
24 janeiro 2024
Alexander Broods
24 janeiro 2024
Floor
23 janeiro 2024

Derde keer achter elkaar dat maar de helft van de bestelling wordt geleverd. Bij nabellen wordt er alsnog geleverd, maar hoe moeilijk is het om even te checken of de inhoud van de tas klopt met de bon?

J.
22 janeiro 2024
Kees
13 janeiro 2024

Op tijd leveren is een aandachtspunt.

Rembert Overmars
13 janeiro 2024

De zoete aardappel frietjes waren bijna allemaal zwart. Half uur gewacht op mijn bestelling in de winkel terwijl het al klaar zou moeten zijn. Zonde want was helaas dit keer niet de kwaliteit die ik van de pieper gewend ben..

Chris
13 janeiro 2024

Heerlijke burger en patat... top!

Max
11 janeiro 2024

Ben groot fan van de kipnuggets, maar heb het idee dat ze de afgelopen tijd een stuk kleiner zijn geworden. Jammer!

Danne
11 janeiro 2024

Bestelling zelf opgehaald. Heel netjes op tijd klaar, dus super knapperig. Zeer lekkere friet van de Pieper! Kipnuggets van kippendij heel geliefd hier; verantwoord snacken :-)

Jet Schuurtje
11 janeiro 2024

Heel erg lekker gegeten gisteren, onze bestelling was iets later en wij werden hier netjes over gebeld het eten was warm en erg zalig bedankt.

G
7 janeiro 2024
Babs
6 janeiro 2024
Juud
5 janeiro 2024
Matthijs
5 janeiro 2024
e
3 janeiro 2024
Juud
29 dezembro 2023

Heerlijk!

A
22 dezembro 2023
M. van Bekkum
22 dezembro 2023
Marieke
20 dezembro 2023

Het smaakte heerlijk en de bezorger was heel vriendelijk.

Olivia Blom
7 dezembro 2023

Smaakte goed.

Juud
1 dezembro 2023

Het was vandaag extra lekker! Bedankt!

Niels
27 novembro 2023

Alles goed zoals we gewend zijn. Alleen de curry was helaas bbq saus. Dat gaat vaker mis. Hopelijk kan dit voor de toekomst worden opgelost.

Ineke
25 novembro 2023

Lekker en voldoende

Maxime
25 novembro 2023

Snel

Juud
24 novembro 2023

Alles goed!

Margreet
22 novembro 2023

Lekker, niet alles warm maar oké, bezorging op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke
15 novembro 2023

De lekkerste rundvleeskroket die ik ooit heb gegeten! Sowieso alle receptuur is geweldig, een goede kok die daarachter zit. Echt alles is lekker wat ik tot nu toe geproefd heb. Chapeau!

Margaret van Bekkum
13 novembro 2023
Eric
12 novembro 2023

Tasty, I enjoyed the spicy menu options. Quick delivery thanks!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.