Beoordelingen van De Pieper Utrecht

Recente recensies

5.0
Olivia
23 mei 2022

Ik heb lekker gegeten!

Anouk
13 mei 2022

Normaal gesproken groot fan, maar nu was zowel de pindasaus als de appelmoes voor de helft uit het bakje gelopen en in de tas. Ook was het doosje van het broodje hotdog opengegaan, waardoor de helft ook los lag in de tas. En veel restfrietjes (dus kleine stukjes).

Matthijs
8 mei 2022

Wederom op tijd en warm geleverd. En ook niet onbelangrijk: lekkere burgers en frieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M&s&t
5 mei 2022

De zoete aardappel friet zijn de lekkerste! De stoof is rijk en smaakvol. Aanrader!

Iris
1 mei 2022

Frikandel speciaal met ongeveer geen saus erin

J.
1 mei 2022
Hans
30 april 2022

Een vrolijke bezorger levert met een glimlach op tijd de bestelde bucket frites die lekker doorbakken is en heerlijk saté met pindasaus.

Olivia Blom
28 april 2022
Christian
28 april 2022

Dit was tijdens Koningsdag en hierdoor was het behoorlijk chaos. Een deel van onze bestelling is niet meegeleverd. Ik neem hiervoor contact op met De Pieper. Het eten was van goede kwaliteit.

Olivia Blom
24 april 2022
Claudia
22 april 2022

Omdat er meerdere bestellingen per koerier worden bezorgd, wordt de friet koud en zacht. Dat was dus het geval. Jammer, want we weten ook hoe het smaakt als het wel warm is

Olivia
14 april 2022
Tess
10 april 2022

Half uur na bevestigde bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoerd Van der Vaart
9 april 2022

Bestelling specifiek gedaan voor tijdstip 19:30. Was het er om 19:00 al, normaal geen probleem uiteraard alleen nu moesten we een halfuur wachten omdat niet iedereen al thuis was.

Olivia
7 april 2022

Het was weer lekker!

Olivia Blom
6 april 2022

Groetjes van Olijf

Matthijs
2 april 2022

Was weer lekker en precies op tijd! Top! Tot volgende keer!

Gonda
28 maart 2022

Helaas, bij de frikandellen speciaal zat amper saus of uitjes en de friet was ook niet zoals we ’m gewend zijn van jullie... Voor het eerst besteld (normaal halen we zelf op), de bezorging was wel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.G.
27 maart 2022

Zoals altijd vind ik de friet van De Pieper goed gebakken - niet te bleek en lekker krokant. En de kippendijnuggets zijn heerlijk. Helaas lijkt er de laatste paar keren erg zuinig gedaan te worden met de porties friet. Ondanks dat ik altijd een normale bestel, lijkt de inhoud van de porties meer op een kleine. Geen idee hoe weinig je dan krijgt bij een kleine portie. Jammer!

Matthijs
27 maart 2022

Het was weer lekker en exact op tijd bezorgd - complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NE
21 maart 2022

Super! Vriendelijk, meedenkend en snel personeel; lekkere burger en knapperige verse frietjes! Absolute aanrader!

kasper
18 maart 2022
J.
14 maart 2022

Uitstekend gesmaakt weer :)

Eelco
13 maart 2022

Was heerlijk, maar helaas was de parmezaanse kaas gesmolten in het bakje en dus onbruikbaar

Mark
12 maart 2022

De friet was echt te koud dit keer. En bezorgen duurt bij jullie wel echt heel lang

Majda
11 maart 2022

Zoals altijd helemaal perfect!

Bram
8 maart 2022

De broodjes van de kipburger mogen wel getoast worden.

Juud Ka
6 maart 2022

Top! Top, top!

Moon
6 maart 2022

Heerlijke verse patat en snel bezorgd

Arnaud de Graaf
5 maart 2022

Van tevoren hadden wij via jullie website de bestelling gedaan. Bij aankomst was de bestelling op het afgesproken tijdstip niet klaar en moest er gewacht worden. Bij thuisaankomst waren alle snacks merkwaardig genoeg niet langer warm. Bovendien was een bestelde kaassoufflé verwisseld met een kroket. Dat is toch wel jammer.

Rob van der Hilst
2 maart 2022

Hartelijke groet!

J
26 februari 2022

Heerlijk eten zoals altijd! Best snel ook. Er gaat helaas wel vaker wat verkeerd met de bestelling. Deze keer geen pindasaus bij de sateh. Das echt jammer! Gebeld en en ik zou een kortingscode krijgen maar die heb ik helaas nog niet ontvangen….

Olivia
25 februari 2022
Jan Willem
23 februari 2022

Weer veel te laat bezorgd!! Rundvleeskrokketen vooral veel meel en geen vlees! Patat meerdere keren gefrituurd en zwart, veel kleine snippers!

Robin
22 februari 2022

Super blij altijd als ik weer bij de Pieper kan bestellen. Super lekkere zoete aardappel frietjes. En kies altijd een andere snack, maar favoriet blijft toch wel de burger!

J.
17 februari 2022
Jochem
17 februari 2022

Snelste bezorging ooit! Bestelling was er na 20min al! Top service

Viola
16 februari 2022

We zijn groot fan van De Pieper en bestellen regelmatig. Vanavond viel de Pieperburger helaas wat tegen; hij was heel erg vet.

Winnir
15 februari 2022

Hele lekkere frites! En met een glimlach bezorgd (ondanks de regen…)

Matthijs
13 februari 2022

Supergoed die hamburger! Friet mag iets minder zout, anders was het 5 sterren geweest!

wout
12 februari 2022

vier sterren omdat de friet goed was en de hamburger ook. Maar ik had besteld voor afhalen en kreeg de tijd door om 1850 op te halen. Uiteindelijk werd er gezegd toen ik aankwam we zijn er mee bezig. Wat ze eigenlijk bedoelde was we moeten nog beginnen aan uw bestelling, want 20 minuten later kreeg ik pas mijn bestelling mee. Geen sorry of iets, alleen een fijne avond gewenst. Prima dat het soms wat drukker kan zijn, maar zeg dan de waarheid dat je nog niet toe bent gekomen. Friet bakken duurt namelijk niet 20 minuten en een hamburger ook niet. Tenzij je hem zwart wil hebben natuurlijk.

Olivia
10 februari 2022
P. M.
10 februari 2022

Gemakkelijk te bestellen, op tijd klaar en bovenal heerlijke friet

Riet
9 februari 2022

De frieten waren te bruin. Niet lekker en niet gezond. De zoete aardappelfriet was goed deze keer. Hamburger en de rest is smakelijk. Overigens zie ik wel eens groene aardappelen bij jullie voor de deur staan. Groen is giftig. Maar dat weten jullie vast.

Viola
9 februari 2022

Altijd heerlijke friet en burgers! Verbeterpunt: ook een vegetarische variant van de kipburger en kiphotdog graag!

Johan
3 februari 2022

Half uur te laat en geen satésaus bij de saté. Volgende keer beter. Voorheen nooit problemen, hoor! Tot snel!

J.
3 februari 2022

Wederom ontzettend lekker (kipsaté was supermals, friet heel krokant) én stipt op tijd! Alleen er zat een verkeerd sausje bij ipv de mayonaise, maar dat was eigenlijk wel een lekkere verwisseling :)

wp Huijsman
1 februari 2022

Na een mindere ervaring nu weer de kwaliteit die je bij de Pieper mag verwachten! Heerlijke friet! En snel en warm bezorgd!

Jesse
31 januari 2022

Ik ben normaal heel tevreden maar nu was de zoete aardappelfriet aangebrand en was het maar een half bakje (heb zelfs een foto gemaakt) en de andere friet taai en slap doordat de bezorger denk ik meerdere adressen langs moest want zover is het niet fietsen. Nieuwe Satesaus was wel een verbetering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivia
30 januari 2022
Jop
27 januari 2022

Kwaliteit is soms wisselvallig, vooral op donderdagen erg matig. Friet was erg lauw en slap. Jammer, normaal is deze erg knapperig. Verder duurde het vanaf de mail dat de bezorger onderweg was tot daadwerkelijke bezorging 30 min. Meestal is dit ongeveer 5 minuten. Iets om op te letten in de toekomst.

M
25 januari 2022

Dit keer een uur moeten wachten. Te lang en vooral met kleine kinderen niet te doen. Dan is de makkelijker van even eten bestellen er wel vanaf, helaas:(

Thijs
24 januari 2022
Marc
23 januari 2022
Olivia
20 januari 2022
Olivia
17 januari 2022
Olivia
16 januari 2022
Ralph
14 januari 2022

Tweede keer echt heel goed!

Thijs van Beek
9 januari 2022

Twee uur gewacht op mijn bestelling

Evelien
7 januari 2022
Kasper
7 januari 2022
S
1 januari 2021

Bezorging duurde helaas 135 minuten… om half 7 besteld en werd om kwart voor 9 pas geleverd. Frietjes altijd lekker!

Niels Verweij
1 januari 2021

Bestelling werd 75 minuten te laat bezorgd waardoor we uiteindelijk ruim twee uur op onze friet hebben moeten wachten. Na twee keer telefonisch contact werd verteld dat de bezorger bijna onderweg was. Dit bleek niet te kloppen.

LS
31 december 2021

Snel, lekker, net als altijd weer top!

Msrc
30 december 2021
Chris
29 december 2021

Bestelling was te laat en lauw. Bij nabellen werd een nieuw patatje aangeboden, maar je wilt niet als de bestelling al 20 minuten te laat is nog 20 minuten wachten op je eten met 2 hongerige kinderen. Het excuus: het was druk. Het is een dure snackbar, dus dat vind ik geen goed excuus. Ik verwacht dan kwaliteit.

Carl
29 december 2021
Lisa
28 december 2021

Heerlijk eten, goed bereidt, en nog warm wanneer het bezorgd wordt. Vriendelijk personeel bij afhalen.

N. Ietbelangrijk
27 december 2021

De frikandellen speciaal waren heel erg karig. Er zat nauwelijks gesnipperde ui op. En ook de saus was een dun streepje mayo en currie.

Olivia
22 december 2021

Klein dingetje jullie waren een kwartier te vroeg. Maar het was lekker hoor. Groetjes van Olivia

Hidde van de Beek
22 december 2021

Ja zalig zoals altijd

Anne Poeder
22 december 2021

De zoete aardappel friet was zacht en leek voor de tweede keer gebakken. Sausen waren verkeerd gegaan. Vast erg druk bij jullie, maar misschien wel goed om te weten dit voor de volgende keer

Lili
18 december 2021

Super lekker, warm en op tijd. Perfect voor een vrijdag avond na een hectisch week!

Marieke
17 december 2021

Het duurde helaas ruim anderhalf uur voordat onze bestelling werd gebracht. De frites waren niet knapperig meer en slapjes. Dit zijn we niet gewend van de pieper en we zijn juist enorm gek op hun frites, dus we waren nogal teleurgesteld. De hamburgers waren daarentegen superlekker, als vanouds!

Olivia
15 december 2021
P.m
15 december 2021

Lekkere friet op tijd klaar en vriendelijke mensen. Ik kom nog een keer

Hanneke
13 december 2021
.dus
10 december 2021
Imme van de Velde
9 december 2021

Precies op tijd en het eten is heel goed warm en heel lekker, goede kwaliteit!

Bart
5 december 2021

Patat was lekker, net aan warm genoeg, hamburger was gewoon koud. Zonde!

Sandra
4 december 2021
Susan
27 november 2021

Bestelling duurde uur langer dan aangegeven tijd en eten was al wel koud. Maar desondanks lekker. Ook een van de twee drankjes was vergeten

Laurens Kuiper
25 november 2021

Pure fan van jullie hotdog, oude was beter deze is te zuur..

Flemon
25 november 2021
M.H. van bekkum
25 november 2021

Top, heerlijk gegeten

Clean
25 november 2021

Werd ietsje te laat bezorgd. Kreeg er een tegoedbon voor n friet bij. Super aardig. Super lekker. Beste friet van Utrecht

.
22 november 2021

Niet de kwaliteit die we gewend zijn helaas. Friet was lauw en slap. En bezorging 20 minuten te laat (en normaal stipt op tijd). Er zat bijna 20 minuten tussen de vertrektijd en de aankomsttijd (en fietstijd is max 5 min), en gezien de staat van het eten lijkt het erop dat er meerdere bestellingen tegelijk bezorgd moesten worden. Dit is helaas (enorm) ten koste van de kwaliteit gegaan. We aten met kleine kinderen en waren blij dat het eten er was, dus hebben niet gebeld om er iets van te zeggen.

21 november 2021
Petra
19 november 2021

Patat wat slap

Oscar
15 november 2021

De Pieper stelt nooit teleur!

San
14 november 2021

Erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
14 november 2021

Fantastisch

Jake
14 november 2021

De burger en de frites zijn steeds weer heerlijk. Maar het zou wel leuk zijn als het eens op tijd werd bezorgd en niet wéér een uur later dan ze zelf aankondigen. Ik heb nu al 3 x een gratis frites voucher ontvangen… (dat is dan wel weer aardig moet ik toegeven)

Martijn van Dijk
13 november 2021
Olivia
8 november 2021

Alles was naar wens😁

Erik
8 november 2021
Olivia
7 november 2021

Geen pindasaus en twee patat ipv één patat. Geen servetje vorkje en geen zout. Zo ken ik jullie helemaal niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
7 november 2021

Patat was zacht niet knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jackie
5 november 2021
Jasper
29 oktober 2021

Het was niet wat we gewend waren. de broodjes stug en droog, de burgers te ver doorgebakken en de toppings een stuk kariger dan vroeger.

Britt
25 oktober 2021

Friet was koud, snacks nog wel ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivia
24 oktober 2021
Martijn van Dijk
24 oktober 2021

Fantastische snelle bereiding en top g er lieverd aan huis. En heerlijk ook. Snel weer!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanna
24 oktober 2021

Heerlijke friet en snacks !! Absolute aanrader

Fam Noort
22 oktober 2021
Lauren
22 oktober 2021

Weer niet geleverd met bacon zoals gevraag. Voor de rest was het eten zeer lekker.

ben
21 oktober 2021

Snel en lekker!

Bas
10 oktober 2021
Olivia
8 oktober 2021

Snelle bezorging 20 min🤗

Anna-Sophie
8 oktober 2021

Bezorging was heel snel en het eten was weer superlekker! Ik had oa de drie kleine kroketjes en denk dat er 1 daarvan niet meer helemaal goed was, moest daarna even een tijdje op de wc zitten 🙃🙃

Lauren
7 oktober 2021

Kip burger niet geleverd met bacon.

Jo C.
2 oktober 2021
Anne
2 oktober 2021
Wammes
29 september 2021

Goed als altijd. Bezorging duurde wat lang, maar wel een bonuskaartje voor een frietje er bij, dus toch goed

L. Schreurs
23 september 2021

Lekker eten voor een eerlijke prijs.

Olivia
19 september 2021

😜😜😜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
16 september 2021

Altijd lekker en snel geleverd! Met goede porties en veel saus. De Pieper heeft nog nooit teleurgesteld! Dikke aanrader.

Olivia
14 september 2021

Snel bezorgd vandaag. 20 minuten. 🙃

Herjo
10 september 2021

Een optie voor geen saus bij de menu zou handig zijn

Olivia
10 september 2021

Bezorgd na 1uur.

Olivia
8 september 2021

Jullie waren snel dit keer. Goed hoor👍 20 minuten Groetjes van Olijf

Annemieke
4 september 2021

De beste frietjes van Utrecht!

Jasmijn
23 augustus 2021

Heerlijke zoeteaardappelfrietjes maar een aantal sausjes miste & de kroket trio was niet goed aangegeven wat wat was

Joran
20 augustus 2021
Niek
20 augustus 2021

Ik haal al lange tijd vrijwel iedere vrijdag Pieperfriet bij jullie en dat doe ik niet voor niets, want ik vind het echt kwaliteit. Vandaag liet ik als uitzondering eens bezorgen ivm tijdgebrek en ik herkende jullie friet van wat het normaal is. Het was deze keer slap, niet helemaal gaar en het was een vrij leeg bakje. Teleurstellend dus en ik hoop volgende keer weer op jullie standaard kwaliteit! De bezorging was wel top en volgens afspraak,

Maitê
15 augustus 2021
Marlies
12 augustus 2021

Altijd weer genieten van jullie super frieten.

Guido
7 augustus 2021

Top friet! Ook altijd super snel (en nog warm!) thuisbezorgd.

Olivia
6 augustus 2021

20 min snel voor jullie Toedeloe Olivia. 😊

Evelien
4 augustus 2021

Heel tevreden met de bezorging en het eten, alleen had ik een frikadel speciaal besteld maar niet gekregen. Wel de frikadel met twee bakjes uitjes (wat weer een beetje te veel was van het goede;) maar geen saus. Kan gebeuren en ook niet erg hoor maar dacht zeg het wel zodat jullie het weten.

Rik
1 augustus 2021

Voor het eerst maar eens wat Mayo erbij gedaan, heerlijk! Wat een top tent is en blijft het toch. Bezorging ook altijd op tijd. Klasse. 5 star+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
1 augustus 2021

Eten was goed, echter ontbrak de satésaus.

Ines
28 juli 2021

Super snelle bezorging, eten nog lekker warm. Lekkere frites en kroket

Job
25 juli 2021

Super lekker eten voor een lage prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
20 juli 2021

Altijd lekker eten en goed warm als het bezorgd wordt! Bezorging ook netjes optijd en vriendelijk personeel.👍🏼

Maarten
20 juli 2021

Top (zoals altijd)!

Lietha Scheewe
15 juli 2021

Stoofvlees en patatjes waren heerlijk. Miste de bestelde mayonaise. Bezorging niet goed. Half uur later dan aangegeven.

Chris
15 juli 2021
Marlies
12 juli 2021

Wederom top frieten

Mia
6 juli 2021
Karlijn Mulder
27 juni 2021

Super! Heerlijke bestelling en precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maitê
24 juni 2021

Food is always delicious and delivery is always fast and safe!

Chris
24 juni 2021

Top kwaliteit weer! De beste frietjes van Utrecht!

Jana
19 juni 2021
Janssen
19 juni 2021

Top, goede smaakvolle burger met verse groente en natuurlijk goede friet! Kost wat, maar dan heb je ook wel kwaliteit.

Thomas
18 juni 2021
Erik
18 juni 2021
Miriam
18 juni 2021
Babette
17 juni 2021

Eerlijk gezegd vond ik het op de frietjes na niet zo goed. De burger viel mij heel erg tegen dit keer. Er zaten bijvoorbeeld geen zongedroogde tomaatjes op en de schnitzel was een beetje taai. Het was zeker niet zo goed als ik gewend ben. Toch jammer, zou niet zo snel weer bestellen.

Nikki
16 juni 2021

Lekkere frietjes en snacks hoor! En goede en gezellige bezorging door Eva :)

Jake
13 juni 2021

Altijd vers en lekker. En binnen 10 minuten bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gigi
11 juni 2021

Erg lekker gegeten. De jongen achter de frituur is erg sympathiek, echt een schatje. Volgens mij was zijn naam Tom of Thomas!

Chris
11 juni 2021

Heerlijke patat en snacks!

Max
10 juni 2021

De bestelling heeft denk ik op de zijkant gelegen bij het bezorgen. De speciaalsaus van de frikandel is daarom uit de verpakking door de hele zak gelopen. Ook zat er om het bakje mayonaise in tegenstelling tot de pindasaus geen folie. Deze is ook open gegaan en door de hele zak gelopen. We hadden dus geen mayonaise bij de patat en de frikandel speciaal was ook niets meer. En verder werd het een enorme kliederboel doordat alle zakjes en bakjes onder de saus zaten. De patat was wel heel lekker.

Tiemen
9 juni 2021

Heerlijk gegeten. Super snel en vriendelijke bezorging. Goed bezig!

Anoniempje
9 juni 2021

Bestelling op een zonnige dinsdagavond. Eten was zeer lekker, warm (wat echt een pluspunt is) en binnen een uur bezorgd. Dus dikke prima! (:

Ivar
7 juni 2021
Chris
6 juni 2021

Top lekker! The best in Utrecht!

Leendert
6 juni 2021

Zalige frieten en lekker broodje pulled jackfruit.

Alex
5 juni 2021

Heerlijk 😀

Hulda
3 juni 2021
Jay jay
3 juni 2021

Great fries and snacks

Kelly
3 juni 2021

Normaal is het heerlijk, maar deze keer had ik de kipburger en die was echt heel taai en de krokante laag er omheen was heel hard. Heb de burger links laten liggen.

Julia
2 juni 2021
Oscar
30 mei 2021
Tom
28 mei 2021

Bijzonder lekker en bezorgd door een knappe jongen

Alice
17 mei 2021

Fantastische burgers en weet lekkere friet!

Chris
16 mei 2021

Heerlijke frieten. De Piepersaus is een aanrader. Ook de snacks zijn top, ook de vegetarische! En zeer snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanne
16 mei 2021

De frieten waren een beetje donker maar verder alles heel lekker! De bezorger had de bestelling voor de verkeerde deur gezet en was vervolgens niet bereikbaar. Na bellen met de pieper zelf gelukkig wel opgelost. Maar wel vreemd en onhandig dat de bezorger de bestelling zomaar ergens achterlaat zonder bevestiging dat het het goede huis is.

Anoniem
15 mei 2021
Petra
14 mei 2021

Goed

Maarten
12 mei 2021

Super snel, super prijs, lekker!

Viola
11 mei 2021

Was heerlijk. Vegaburger heeft juiste structuur en is erg smaakvol.

Jean Luc
6 mei 2021

Heerlijke friet, maar niet warm genoeg. Alles is milieuvriendelijk, alleen de saucen ouderwets in plastic bakjes.

Jill Waarts
6 mei 2021

Jullie snacks en broodjes zijn super, maar het afgelopen half jaar vinden wij de friet echt niet meer lekker (terwijl ze eerst echt perfect waren). Lijkt wel alsof ze te lang of dubbel zijn gebakken, ook heel vet. Hopelijk weten jullie waar dit aan ligt, we bestellen verder heel graag bij jullie! :)

Rosa
5 mei 2021

Nieuwe favo snack ontdekt; de kippendij nuggets! Was erg lekker op zichzelf, maar ook goed te dippen in een bakje speciaal.

An
5 mei 2021

Heerlijke kipnuggets! De friet was helaas deze keer te doorgebakken.

Maarten
3 mei 2021

Top, dus voor herhaling vatbaar!

J.
3 mei 2021

De friet was dit keer iets slapper en minder krokant dan we gewend zijn. Jammer! Kreeg de indruk dat de bezorger meer adresjes had, misschien komt het daardoor?

Anoniem
3 mei 2021

Was weer eens super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivia
30 april 2021

Het was weer heerlijk. Hier is top kwaliteit Bedankt

Demi
30 april 2021

Deze burger is zo intens lekker!!! Frietjes hier al vaker gehad en altijd top, maar in combinatie met deze burger echt goddelijk. Iedereen aan te raden en ook super vriendelijk personeel!!

Evita
28 april 2021

De lekkerste frietjes van Utrecht super snel bezorgd :)

Marlies
27 april 2021

Ongelooflijk lekkere friet. Telkens weer

Hidde van de Beek
27 april 2021

Classic Piepertje.

Bas
27 april 2021

Heerlijke patat, kipburger en hotdog. Groot fan. Helaas is de pieper wel vergeten om een bakje met uitjes mee te leveren met de oorlog saus, niet de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Duran
20 april 2021

Wij hebben in totaal 6 a 7 x besteld. En bij elke bestelling vergeten ze wel wat. O.a. uitjes, saus, bestek, servetjes, zout.

Remco
19 april 2021

Daarom bestel je ergens een maaltijd: ontzettend lekker eten, goed geprijsd, mooi verpakt en keurig geleverd. 5/5 voor zowel de kwaliteit als bezorging.

Christien
19 april 2021

Heerlijk eten en precies genoeg!

Chantal
19 april 2021

Heel lekkere friet - dit is niet voor niets de vaste plek waar ik bestel. Alleen gaat het bij de bestelling met grote regelmaat mis met de sauzen. De laatste twee keer zat de saus weer niet bij de bestelling, en daarvoor is het ook af en aan vergeten. Erg jammer, want je betaalt er best voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
18 april 2021
Christian
18 april 2021

Niet best. Patat was lauw en veel stukjes te hard gebakken. Jammer, vorige keer wel goed.

Jakob
17 april 2021

Lekker als altijd, maar zonder mayo geleverd :(

Bas
17 april 2021

Heerlijk eten, vooral de kip goed sappig. Tweemaal een patatje vergeten mee te leveren. Direct door ze opgelost en bezorger stond steeds binnen enkele minuten voor de deur.

Laurens
13 april 2021

Wederom heerlijk!

Joost
12 april 2021
Sabine
11 april 2021

Al vele malen bij de Pieper besteld en keer op keer weer lekker. Echter waren de frietjes dit keer toch ietwat verbrand. Spijtig, maar vooralsnog genoten. :)

wp Huysman
11 april 2021

Heerlijke friet en goed concept....Heel jammer dat jullie niet meer bezorgen op postcode 3573...helaas nu opzoek naar een ander.

Dorette
11 april 2021

Altijd snel, altijd vers en lekker.

Maaike
10 april 2021

Snelle service, vriendelijk personeel

Roos
10 april 2021

Hele lekkere hotdog

Matthijs
9 april 2021

Wederom heerlijk gegeten en sneller bezorgd dan verwacht op drukke vrijdagavond

Weissenbruch
4 april 2021

Super snelle levering. Smaakte erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Franc
4 april 2021

Snelle bezorging en lekker stoofvlees met zoete aardappel friet. Aanrader.

Hans Broekhuisen
31 maart 2021

Na eerdere uitstekende ervaringen met De Pieper komt de lat steeds iets hoger te liggen voor de volgende bestelling. Ook deze bestelling is weer van dezelfde hoge kwaliteit en de bezorging is mooi op tijd. Naast de 5 sterren voor kwaliteit en bezorging bij deze dus een "kus van de juf" als extra beloning.

Kramer
30 maart 2021

Jammer dat de kaas los zit bij de pieperfriet, omdat deze eenmaal thuis niet meer smelt. Verder was het heerlijk!

Paul
29 maart 2021

Heer-lijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
27 maart 2021

leipe knapperfrieten

Rik
26 maart 2021

Kip saté een aanrader, maar het stoofvlees blijft onovertroffen 🥰 Bucket friet erbij, helemaal super. Bezorging ook altijd (ruim) op tijd. Alles klasse!

Rianne Bollen
25 maart 2021

Als tevreden klant waren wij dit keer toch wel wat teleurgesteld over de kwaliteit van de patat. Minstens de helft was opgebakken en daardoor niet de vertrouwde pieper kwaliteit. Jammer

Jeroen
24 maart 2021

Op tijd klaar en goede kwaliteit. Niks op aan te merken!

Thijs
23 maart 2021

Heer-lijk en snel op tafel

J.
23 maart 2021

Wederom superlekker en stipt op tijd, net als altijd! Top :)

Dorine
22 maart 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Michiel
21 maart 2021

Mooie producten en ingrediënten. Niet zomaar een frietje... Restaurantwaardig.

Jolanda
20 maart 2021
Peels
19 maart 2021
Olivia
19 maart 2021
Hidde
18 maart 2021

Frietjes iets minder knapperig dan normaal, nog steeds lekker

Marlies
18 maart 2021

Lekkerste frietjes (en mayo!) van Utrecht. Pieperburger was heerlijk. Heel blij met deze ontdekking in de buurt!

Henk
15 maart 2021

Lekkere hamburgers en top verse friet!

Hans
15 maart 2021

Mijn beoordeling van de kwaliteit van de gehaktbal is zeer persoonlijk maar gestoeld op jarenlange ervaring en vergelijking van gehaktballen. Ik hou niet van compacte gehaktballen die op je tong plakken als meelballen. Ik hou van de wat rullere variant die gewoon naar gehakt smaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Titia
14 maart 2021

Heerlijke burgers, lekkere knapperige frietjes en op tijd bezorgd :)

Oscar
14 maart 2021

De Pieper stelt nooit teleur

Joyce
14 maart 2021

De beste frietjes!

Sandor Weyn
14 maart 2021

Eten is lekker, maar ze zijn nu al drie keer op rij de pindasaus vergeten ... en het gebeurt vaker

Geral
13 maart 2021
José
12 maart 2021

Het was heerlijk en warm en de bezorger is altijd super vriendelijk.

Liesbeth
12 maart 2021

De bestelling kwam vlotter dan ik had verwacht, erg fijn. Wel was de friet iets minder warm dan ik gewend was van de bezorgservice van de Pieper. Maar al met al weer een heerlijke maaltijd!

L.Kleijer
10 maart 2021

Verreweg de beste patatboer in de omgeving. En sinds ik het bij mijn laatste bestelling slechts 10 minuutjes op mijn maaltje moest wachten voel ik me wel verplicht om deze 5 sterren te geven.

Petra
9 maart 2021

Erg aardige bezorger

Ruud Coumans
9 maart 2021

De kwaliteit van het eten is zeker lekker. Helaas was de bestelling alweer niet compleet: bij één mistte de saus en één broodje zat er niet bij. Dit is al de derde keer dat ik of een collega bij jullie heb besteld, waar een onderdeel van de bestelling er niet bij zat.

Jessica
8 maart 2021

Weer stipt op tijd, zoals altijd. En lekker, ook zoals altijd :) Alleen was de hoeveelheid friet dit keer erg karig, iets wat we niet gewend zijn van De Pieper. Helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosa
7 maart 2021
Alice
7 maart 2021

Arrived at our door 20 minutes after placing the order. Fantastic food and delivery!

Anna
4 maart 2021
Minke
27 februari 2021

De lekkerste friet! Wij zijn vooral fan van de pieper friet met Parmezaanse kaas en truffel mayonaise. De kinderen zijn dol op de kroketten en de frikandel. Een frietzaak, maar dan net even anders én lekkerder!

Robbie
26 februari 2021

Al bijna 30 keer bij jullie besteld ondertussen denk ik🙊, was weer heerlijk!

Tiem
25 februari 2021

Altijd goed! Super service en super kwaliteit :)

Daphne
24 februari 2021
Hans
24 februari 2021

onder meer twee buckets friet voor twee personen besteld. Na vertrek bezorger bleek er één bucket te ontbreken.

Chris
22 februari 2021

Geweldig lekker patatjes. Mijn kinderen vonden het ook heerlijk! En lekker snel bezorgd! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosa
21 februari 2021

De Pieperburger was wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
20 februari 2021

Werd snel bezorgd en nog goed warm .. goede frites

Petra
19 februari 2021
Laurine
19 februari 2021
Zasja
19 februari 2021

Verukkelijke friet, Helaas vorige x drie kwartier gewacht En vandaag weer een half uur ondanks afgesproken tijdstip

Willem
19 februari 2021

Heerlijke friet en kipnuggets, garnalenkroket ook top. Jammer alleen van de losse truffelmayo, peper en kaas op de friet maar dat zal wel een goede reden hebben ;)

Dorine
15 februari 2021

Heerlijk!

Sanne
13 februari 2021

Uitjes ontbraken bij oorlog saus, oorlog saus zat niet in losse bakjes, frikandel kwam gehavend aan. Jammer want normaal wel fan maar uitjes worden vaak vergeten de laatste tijd

Roos
13 februari 2021

Heerlijke zoete aardappel friet! Goede hoeveelheid ook.

Lk
12 februari 2021
Richard
8 februari 2021

Top zaak met kwaliteitsburgers. Personeel is ook altijd vriendelijk.

Anoniem
7 februari 2021

Werd gebeld toen de bestelling wat later kwam, heel goed. Heerlijke saté

Ingrid
6 februari 2021

Altijd lekker en goed.

Isabel Kimmels
5 februari 2021

Super lekker, snel bezorgd, alleen de saté saus ontbrak bij de bestelling helaas.

Robert
5 februari 2021

Gewoon simpel de beste friet van Utrecht. Alles is trouwens lekker en de bezorging is bij ons altijd perfect geweest.

Femke
5 februari 2021

Heerlijke loeihete patat, hele concept spreekt erg aan

Steef
3 februari 2021
Roos
2 februari 2021

De betere snacks van Utrecht! En vaak al zó snel bezorgd, het verbaast ons elke keer weer. Favo snacks; de pieperburger en zoete aardappel patat met truffelmayonaise.

Matthijs
31 januari 2021

Eentonig, maar wederom tijdige en vriendelijke bezorging en lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V.E. Dorr
31 januari 2021

Drie sterren omdat ik hier vaak bestel en het altijd super is alleen dit keer niet helaas. We hadden 1 frietje bij menu en 1 klein frietje, alleen het kleine frietje is geleverd en deze was niet lekker (veeeel te ver doorgebakken). Drie keer gebeld maar geen gehoor. Jammer want hierdoor met honger naar bed. Bezorging was goed. Besteld om 1910 en het was er rond 2005 wat prima is voor een zaterdag.

Casper
30 januari 2021

Was erg lekker! Ze waren helaas wel de pindasaus vergeten

Sandor Weyn
27 januari 2021

Zoals altijd, overheerlijk.

Marlies Koorman
27 januari 2021

geweldige frieten!

Roos
25 januari 2021
Jessica
25 januari 2021

Wederom ontzettend lekker en stipt op tijd! Top :)

Floris
25 januari 2021
B e
25 januari 2021

Groot fan van de patatjes, burger en kipsaté. Zeker al 10x besteld. Wel mist er altijd wel iets aan de bestelling: het drankje, pindasaus, gebakken uitjes of de joppiesaus... Dat is toch wel vervelend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nine
24 januari 2021
Thomas
24 januari 2021

De frites waren als altijd overheerlijk krokant en smaakvol. De bezorging was iet wat aan de late kant. Kan een keer gebeuren natuurlijk.

Jippe
24 januari 2021

Super vriendelijke bezorgster!!

Jonas
20 januari 2021

Eten is warm en knapperig aangekomen. Bezorger was er 20 minuten eerder dan verwacht. Top dus

Daphne
19 januari 2021
Anoniem
17 januari 2021

Zeer lekkere hamburger en friet, zeker een aanrader!

Sil
15 januari 2021
Sabine
14 januari 2021

Keer op keer weer genieten!

Linde
14 januari 2021

Top, snelle bezorging, met liefde gemaakt. Alleen de uitjes leken niet zo vers maar dat valt in het niet bij de smaaksensatie die ik in het algemeen ervaarde.

Anselm
11 januari 2021

Heerlijke sate en frietjes besteld. Goede communicatie over de levering. Helemaal tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies Koorman
11 januari 2021

Héérlijke friet!

Elias
10 januari 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
10 januari 2021

Bezorging netjes op tijd en vriendelijk. Eten als altijd goed, de Pieper burger is mijn absolute favo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linskens
10 januari 2021

Ouderwetse friet! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.