Beoordelingen van De Pieper Utrecht

Recente recensies

5.0
Johan
18 mei 2024

Hamburger was koud. Niet vaker meegemaakt. Volgende keer horen we op een warme, sappige hamburger die we van jullie gewend zijn! Groetjes.

Juud
17 mei 2024

Alles superlekker, behalve de salade, die was echt niet vers.

Sanne
10 mei 2024

Heerlijke frietjes en kroketten gegeten ! Ook de vega kroket was erg goed. Echt een aanrader de Pieper!

Hans Broekhuisen
10 mei 2024

Na de slechte ervaringen met bezorgen zijn wij nu overgegaan op zelf ophalen en dat maakt een groot verschil. Nu wel knapperige frites en goed warme saté.

J.A. van Groos
9 mei 2024

Echt buitengewoon lekker gegeten. Sate en friet, truffelmayonaise ook lekker. Koude drankjes. Prima verzorgd ingepakt en top-bezorger. Dank. - eigenlijk mis ik softijs of een iced fruit bijvoorbeeld ananas-mango, is lekker, gezond en fris erbij, zeker lekker in de zomer.

Sebas
8 mei 2024

Perfect

Alex
7 mei 2024

Eten was in orde. Echter waren 2 bakjes saus open gegaan waardoor alles onder de saus zat.

Chantal
29 april 2024

Friet was heerlijk Oesterzwam kroket was aan de kleine kant Rundvleeskroket was lekker Service was goed op locatie

Jeanet
25 april 2024

Het eten was heerlijk.

Yuri Tchong
23 april 2024

Gewoon heel goede friet. Alles wat we ons hadden kunnen wensen.

Anja
22 april 2024

Was gewoon weer lekker.

Max
21 april 2024

Het was niet helemaal warm en er ontbrak een ice tea, die zat niet in de tas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
16 april 2024

Ze hadden iets te veel friet gemaakt dus ik kreeg een zak extra. Thanksss

Joost
13 april 2024

Superservice en snel

Juud
13 april 2024

Wel erg last maar dat is goed uitgelegd toen we belden.

Anja
13 april 2024

De eerste keer besteld. Verrast van de heerlijke gerechten. Ga het vaker doen.

Eline van der Wal
13 april 2024

Normaal zeer tevreden, maar dit keer toch echt teleurgesteld. Afhalen stond om 18:30, maar kreeg pas om 19:00 uur het in mijn handen de bestelling. En dat kan gebeuren, maar als ik thuiskom en de patat is al zo goed als koud en niet goed gebakken zoals ik van jullie gewend ben dan vind ik dit toch jammer. Drukte kan ik begrijpen, maar het mag niet lijden aan jullie kwaliteit en dat heb ik nu wel al vaker ondervonden. Zeer jammer, hopelijk gaan jullie dit verbeteren.

Alex
11 april 2024
Maarten
9 april 2024
Annelies
4 april 2024
pascalle
2 april 2024

Frietjes waren erg slap en niet meer goed warm, terwijl het 3min fietsen is naar ons huis. Kipnuggets waren lekker, maar ook niet meer erg warm. Bezorging op afgesproken tijd. De 20% korting op friet op maandag werkte niet op de app, dus toch volle mep betaald.

Juud
30 maart 2024

Niet heel warm meer, vast door de drukte. Het is ook zo lekker.

AB
27 maart 2024
Alexander
24 maart 2024
Juud
23 maart 2024

Alles was heerlijk maar 1 nuggetportie miste een nugget en we misten de heerlijke citroen dressing.

Laura
22 maart 2024

Weer heerlijke Pieper friet gegeten en de beste kaassouffle die er te vinden is.

Marlies
21 maart 2024

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk! Vooral de kipnuggets zijn onze favoriet. En natuurlijk de speciale piepersaus 🫶🫶

Robbie van Veen
18 maart 2024

De Kipburger BBQ mag wat mij betreft standaard in het assortiment :)

Noa Tuin
16 maart 2024

Het kwam sneller dan verwacht en was heel erg lekker! De bezorger was extreem aardig!!

Sebas
13 maart 2024
J.
11 maart 2024
Mdv
10 maart 2024

Er werd keurig gebeld dat de afgesproken bezorgtijd een kwartier later werd.

Juud
9 maart 2024

Top! Bedankt voor de goede service en het heerlijke eten!

Albert
9 maart 2024

Prima snacks, goed warm, snel gebracht door vriendelijke bezorgster. Top!

Riso
8 maart 2024
Martine
7 maart 2024

Het was weer top!

Richard
7 maart 2024

Truffel burger besteld (afhaal). Eenmaal thuis bekeek ik de burger eens goed. De burger gleed alle kanten op door de te grote hoeveelheid saus en ik zag dat er geen bacon te bekennen was. Ook geen parmezaanse kaas kunnen ontdekken. Teleurstellende ervaring dus.

Noa tuin
2 maart 2024

Het eten kwam heel snel en was heel erg lekker!

Sjoerd Van der Vaart
2 maart 2024

Beste friet van Utrecht. Helaas zijn de prijzen laatste tijd heel snel omhoog gegaan.

Juud
2 maart 2024

De kipnuggets waren dit keer een beetje te gaar, frietjes slapper en niet zo warm meer. Nog wel oké, gewoon gegeten , want t is toch nog lekker. Andere keren was t verser en warmer.

Floor
1 maart 2024

Pieper heeft erg lekkere producten die altijd netjes verpakt en warm aankomen. Bezorgers zijn enorm vriendelijk en mijn eten arriveert altijd snel. Top tent!!

Charlotte
28 februari 2024
Olivia
23 februari 2024

Het eten was lekker. En de.bezorging was snel.

Albert
22 februari 2024

Prima snacks. Snelle bezorging. Top!

Harriët Jansen
18 februari 2024

Het was niet meer zo warm!

Juud
10 februari 2024

Het was EXTRA lekker vandaag! Super malse nuggets, goede salade en heerlijke friet! Kip was og heet zelfs. Zalig gegeten.

Robin
8 februari 2024

Was zalig :o)

Tara
7 februari 2024

Het eten is altijd super lekker, alleen gebeurt het wel vaak dat de bestelling niet klopt. Zoals nu ontbrak de pindasaus en krijgen we te veel friet.

Coen
3 februari 2024

Wij zijn blijkbaar niet de doelgroep.

Leendert
2 februari 2024

Heerlijke friet. Bestelling is wel altijd minstens tien minuten later klaar dan de tijd die je doorkrijgt. Dat kan beter.

Mevr. J.A. van Groos
30 januari 2024

Lekker gegeten! Sate kip nog steeds heerlijk net als friet en truffel mayonaise. En top service, dank.

Anoniem
25 januari 2024

Frikandellen speciaal waren helemaal plat omdat ze onder in de zak zaten.

MJ
24 januari 2024
Alexander Broods
24 januari 2024
Floor
23 januari 2024

Derde keer achter elkaar dat maar de helft van de bestelling wordt geleverd. Bij nabellen wordt er alsnog geleverd, maar hoe moeilijk is het om even te checken of de inhoud van de tas klopt met de bon?

J.
22 januari 2024
Kees
13 januari 2024

Op tijd leveren is een aandachtspunt.

Rembert Overmars
13 januari 2024

De zoete aardappel frietjes waren bijna allemaal zwart. Half uur gewacht op mijn bestelling in de winkel terwijl het al klaar zou moeten zijn. Zonde want was helaas dit keer niet de kwaliteit die ik van de pieper gewend ben..

Chris
13 januari 2024

Heerlijke burger en patat... top!

Max
11 januari 2024

Ben groot fan van de kipnuggets, maar heb het idee dat ze de afgelopen tijd een stuk kleiner zijn geworden. Jammer!

Danne
11 januari 2024

Bestelling zelf opgehaald. Heel netjes op tijd klaar, dus super knapperig. Zeer lekkere friet van de Pieper! Kipnuggets van kippendij heel geliefd hier; verantwoord snacken :-)

Jet Schuurtje
11 januari 2024

Heel erg lekker gegeten gisteren, onze bestelling was iets later en wij werden hier netjes over gebeld het eten was warm en erg zalig bedankt.

G
7 januari 2024
Babs
6 januari 2024
Juud
5 januari 2024
Matthijs
5 januari 2024
e
3 januari 2024
Juud
29 december 2023

Heerlijk!

A
22 december 2023
M. van Bekkum
22 december 2023
Marieke
20 december 2023

Het smaakte heerlijk en de bezorger was heel vriendelijk.

Olivia Blom
7 december 2023

Smaakte goed.

Juud
1 december 2023

Het was vandaag extra lekker! Bedankt!

Niels
27 november 2023

Alles goed zoals we gewend zijn. Alleen de curry was helaas bbq saus. Dat gaat vaker mis. Hopelijk kan dit voor de toekomst worden opgelost.

Ineke
25 november 2023

Lekker en voldoende

Maxime
25 november 2023

Snel

Juud
24 november 2023

Alles goed!

Margreet
22 november 2023

Lekker, niet alles warm maar oké, bezorging op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
15 november 2023

De lekkerste rundvleeskroket die ik ooit heb gegeten! Sowieso alle receptuur is geweldig, een goede kok die daarachter zit. Echt alles is lekker wat ik tot nu toe geproefd heb. Chapeau!

Margaret van Bekkum
13 november 2023
Eric
12 november 2023

Tasty, I enjoyed the spicy menu options. Quick delivery thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karel
12 november 2023

Prima kwaliteit en exact op tijd bezorgd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madelief
11 november 2023
Eveline
9 november 2023

Superlekker weer! De bezorging was wat later dan gepland maar daar werd ik door De Pieper over gebeld en kreeg een gratis drankje aangeboden ter compensatie. Helemaal netjes wat mij betreft.

Jelmer
6 november 2023

Het was zo druk dat de medewerkers het werk niet meer aankonden en de bonnetjes ze om de oren vlogen. Ik kreeg mijn bestelling voor 18u10 mee om 18u40...

Juud
31 oktober 2023

Heerlijk! Niet alles warm maar toch nog okay. Bedankt!

Miranda Mens
30 oktober 2023

bestelling was niet meer warm maar lauw. verder alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
28 oktober 2023

Eten was heerlijk ,maar had om 18.30 besteld en werd bezorgd om 20.10. ( terwijl afspraak was 19.20 uur). Dat is echt te lang , zeker een verbeterpunt.

Lilian neeteson
22 oktober 2023

Was niet erg warm maar wel lekker

Petra
20 oktober 2023

Voor de eerste keer bij de Pieper besteld, was erg smakelijk.

Marian
19 oktober 2023

Echt superlekker eten en geweldige dressingverrassingen iedere keer! Enorme aanrader

Juud
7 oktober 2023

Het eten was weer heerlijk!! Knapperige gouden friet, malse kipsaté en heerlijke salade (superlekker dressing, citroen-olijfolie! Niet erg dat de bezorging wat later was. Bedankt weer!

Alexander
7 oktober 2023

Eten was top, oa lekkere garnalen en rundvlees kroketten. Bezorging was 20min later dan de gestuurde verwachtte bezorgtijd (vrijdag avond dus druk en wel te begrijpen).

juud
29 september 2023

Het was heerlijk, de sateh en de friet waren lekker. De salade was niet heel vers vandaag. Volgende keer beter!

Esther
27 september 2023

Goede patat, goed warm bezorgd en mooi op tijd. Bedankt!

Fabi
25 september 2023

Super lekker eten, stoofvlees met friet echt een aanrader. Bezorging super snel, halfuur eerder dan verwacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
24 september 2023
Alex
17 september 2023

Helaas zat de pieperfriet er niet bij. Voor de rest prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
17 september 2023

Lekker frietje

Albert
17 september 2023

Gewoon prima snacks en warm. Snelle bezorging. Top!